Tekstschrijver

Waar kun je me voor inzetten?

Als tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in onderwijs, opvoeding en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben inhoudelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en welke knelpunten er spelen. Kansengelijkheid, trainen van executieve functies, hoogbegaafdheidsonderwijs, leesbevordering, personeelstekorten en bewegend leren, om een aantal voorbeelden te noemen.
Door mijn ervaring als allround communicatiespecialist heb je aan mij een goede sparringspartner om met je mee te denken. Over pakkende teksten op je website of welke social media interessant zijn voor jouw doelgroep. Maar ook ben ik heel creatief in het meedenken over onderwerpen die spelen bij jouw doelgroep.
Je kunt me voor een diversiteit aan teksten inzetten, zoals: webteksten, persberichten, jaarverslagen, blogs, flyers, social media content, nieuwsbrieven, personeelsbladen, magazines en onderzoeksrapporten.


De kracht van een persoonlijk verhaal
Heeft jouw onderwijsorganisatie een personeelstekort en wil je meer zichtbaar worden bij potentiële werknemers? Of wil je als trainings- of expertisecentrum meer potentiële klanten bereiken? Dit zijn een paar voorbeelden waarbij ik je kan helpen.
Mijn kracht is persoonlijke verhalen ophalen bij mensen en die omzetten in een aansprekende, beeldende tekst. Ik vraag door en stuit daarbij vaak op precies die inspirerende en treffende quotes die jouw doelgroep raken, waardoor deze persoonlijke verhalen beter beklijven. Daarmee val je op als organisatie en dat is wat je wilt. Die persoonlijke verhalen verwerk ik in teksten voor jouw website, social media, (personeels)magazines, brochures, jaarverslagen of  nieuwsbrieven.


Opdrachtgevers
Ik heb gewerkt voor opdrachtgevers in het primair onderwijs, speciaal onderwijs, mbo, hbo, kinderopvang, trainings- en expertisecentra en het Landelijk Centrum Studiekeuze. Daarnaast heb ik als freelance journalist artikelen voor onderwijsvakbladen en regionale/nationale media geschreven over onderwijs thema’s.


Daarnaast heb ik geschreven voor: Alice Goes Wild (online avonturenplatform), het blad De Ondernemer, regionaal dagblad BN de Stem, expat-magazine ExpatPlus, jongerenmagazine Generation Now, non-profit organisaties, centrum voor mensen met autisme, maatschappelijk werk organisatie en anderen.


Wil je vrijblijvend kennismaken?