klaske@tiepfabriek.nl       06-21186049

Tekstschrijver


Jij zoekt een tekstschrijver die iets teweeg brengt bij mensen. Die een verhaal schrijft dat beklijft bij de lezer. Informatief en prikkelend, zodat de lezer zelf in actief komt. Nou, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Iemand zei eens over mij: ‘Klaske is een kleine tovenaar met woorden’. Echt klein ben ik nou ook weer niet met mijn 1,78m. Maar ik vond het wel een heel mooi compliment!


Wat doe ik?

Je kunt bij mij terecht voor:

  • (SEO) webteksten

  • blogs

  • nieuwsbrieven, direct mailings

  • jaarverslagen

  • magazines

  • persberichten


Wat maakt mij onderscheidend?

Ik ben een creatieve denker, kan goed analyseren en ideeën vertalen naar concrete plannen. Ik ben praktisch en oplossingsgericht. Aan mij heb je een goede sparringspartner om met je mee te denken. Over promotie, handige communicatiekanalen voor jouw doelgroep, welke onderwerpen interessant zijn en de juiste invalshoek. Bekijk voorbeelden van mijn schrijfstijl in mijn Portfolio of op Facebook

Daarnaast ben ik maatschappelijk betrokken. Ik werk graag voor maatschappelijke organisaties, social enterprises en ondernemers die het verschil willen maken. Als journalist schrijf ik over maatschappelijke onderwerpen. Richt jouw bedrijf of organisatie zich op een ander vakgebied, dan is dat uiteraard geen punt. Leuk juist om mijn horizon te verbreden!

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Dan bekijken we wat je wensen zijn en hoe we kunnen samenwerken. 

Contact

De Tiepfabriek
 Generaal Maczekstraat 72, 4818 BX, Breda

The Netherlands
 06-211 86 049
 klaske@tiepfabriek.nl