klaske@tiepfabriek.nl       06-21186049

Over mij

Ik ben Klaske Delhij. Een geboren Friezin. Dat verraadde mijn voornaam al een beetje… Door de liefde ben ik in Breda beland. Inmiddels ben ik al goed ingeburgerd in het Zuiden en waag mij regelmatig in het carnavalsgedruis met zelfgecreëerd kostuum.

In de afgelopen jaren heb ik in het communicatievak gewerkt voor verschillende organisaties die de wereld een stukje beter willen maken. Zoals MIVA/oneMen en het Rode Kruis. Ik zag dat mijn bijdrage er toe doet. Dat ik verschil kan maken. En op dat pad wil ik verder gaan. Met De Tiepfabriek werk ik graag voor mooie organisaties, social enterprises en bedrijven die het hart op de juiste plek hebben. Die mensen willen verbinden, helpen en inspireren. Ieder op hun eigen manier. Als tekstschrijver en (bedrijfs)journalist wil ik op mijn manier bijdragen, door teksten en artikelen te schrijven die inspireren. Zodat we samen kunnen zorgen voor (meer) maatschappelijke impact. 

Ik ben vrolijk, enthousiast en niet bang voor lachrimpels. Ik stroom over van de ideeën, kan goed analyseren en denk graag met je mee.

Wie weet tiep ik voor jou binnenkort de mooiste woorden!

Klaske


De vroege jaren

Mijn passie voor schrijven zat er al vroeg in. Daar getuigen de vele meters dagboeken van die ik vroeger vol schreef. Op de basisschool mocht ik mijn zelfgeschreven verhalen voorlezen in de klas. Maar ik heb natuurlijk ook meer recent werk ;-) Kijk maar eens bij Portfolio of check mijn Facebook.Contact

De Tiepfabriek
 Generaal Maczekstraat 72, 4818 BX, Breda

The Netherlands
 06-211 86 049
 klaske@tiepfabriek.nl